2011. szeptember 22., csütörtök

SZOLGALATI KOZLEMENY!

A helyek csak az ELSO sinbuszon fogytak el, a MASODIK sinbuszra meg fel lehet ferni!

Ez egesz pontosan azt jelenti, hogy aki szeretne kulturat csempeszni, az ezt megteheti, igaz, hogy a sinbuszon zajlo felolvasasrol lemarad, viszont a szabadkai programokon részt vehet.

Tehat erre a MASODIK kocsira jegyeket NEM NALUNK kell foglalni, hanem kozvetlenul a MAV-hoz illetve a Szerb vasuttarsasaghoz kellene fordulni (pl. Jegypenztar ;))



Ugyanakkor a helyszini kaosz elkerulese erdekeben megkernek MINDENKIT, akinek nincs meg jegyfoglalasa, illetve akit visszautasitottunk, de ennek ellenere KOMOLYAN tervezi, hogy a MASODIK vagonban is atcsempesz nemi kulturat, az jelezze ezt felenk a kulturcsempesz.sinbusz@gmail.com cimre kuldott rovid uzenet formajaban, amiben feltunteti, hogy hanyan vagnak neki az utnak, illetve milyen iranyban (Szeged-Szabadka, Szabadka-Szeged vagy mindketto).

Sajnos a MASODIK kocsi befogadokepessege is korlatozott, ezert van szukseg erre az elozetes igenyfelmeresre, s ha szukseg mutatkozik, akkor megprobaljuk a resztvevoket mas utazasi lehetosegek keresesere sarkalni, vagy alternativ utazasi modokat javasolni.



A segitseget elore is koszonjuk!



Udvozlettel,

Csempeszek Gyulekezete

Nincsenek megjegyzések: